Tuesday, April 24, 2012

NAILS – ST. PETER DON'T YOU CALL ME

NAILS – ST. PETER DON'T YOU CALL ME
mis kinnitab meile käsku, Sina ei pea mitte cheatima, & selgitab graafiliselt, mida tähendab 'enamvähem otse'

Nails tarvitas portsu trykimusta pelgavaid sõnu & sukeldus valehabet käega paigal hoides taas tualettruumi. Neetud Mussab tykkis oma neljakordselt äraneetud liimiga!
Mussab isegi ei meeldinud Nailsile eriti. Õnnetu sylgepritsiv punnsilm, kes kolmanda Prohvetist keelatud pitsi juures juba tunnistas, et tema kyll Cessnad kursil hoitud ei saa. Aga Mussab oli – kuuenda Prohvetist keelatud pitsi juures – öelnud, et ta teab cheati, kuidas nad kohe Hindamatu Salarelva kätte saavad, & selle peale läxid poiste kõrvad loomulikult kikki, & kui Nails oli korra juba Tshushmekkiast saati nende lõbustamise enda peale võtnud . . .
Seda, mida Mussab kahexanda Prohvetist keelatud pitsi juures tegema kippus, ei tahtnud Nails eriti meenutada. Aga yxkõik mis keeles ta oma trykimusta pelgavaid sõnu ka ei öelnud, meenutasid need talle Mussabi kangelaslikke katseid.
Tualetis kontrollis ta peeglist, kas turban on enamvähem otse (enamvähem oli) & tõmbas hõlstivoltide vahelt välja peaaegu tyhjaxpigistatud liimituubi. Ta ytles – & meenutas – uuesti.
Uxe tagant kostis kobinat. Nails jättis ytlemata & piilus prao vahelt. Kobistaja oli inspektor Lockrot, turbanis & võltsvuntside taga iseendagi kohta eriti inkongruentne. Nails lasi ta sisse.
"Ma-ma-ma . . . mul . . . mul . . . tu-tu-tu-leb . . . pyyyyy . . .!" teatas Lockrot & monopoliseeris mõnex ajax tualetipoti. Olles selle kohal nii seisnud, istunud kui ka kaua kummardunud, ajas ta end ägades pysti, pyhkis nägu & märkas uuesti, et ta pole yxi. Esmalt pyydis ta hajameelsel ilmel Nailsi kobada, täheldas selle käigus voogava valge ryy all ilmse vastumeelsusega naise väliseid sugutunnuseid, jättis härrasmehe kombel sylitamata, jõllitas mõnda aega Nailsile näkku & tervitas siis selgineval ilmel: "Aaaa . . . sina!"
Nails pani näpu huultele & sisistas.
Lockrot suskas pöidla suhu, vahtis Nailsile otsa, aga noogutas viimaks mõistvalt & libistas end ysna nõtkesti uxest välja.
Nails toetas kyynarnukid kraanikausile & yritas peeglis paistva tõmmu noorukiga tõtt vaadata.
Uxe tagant kostis mydinat. Nails jättis ytlemata & piilus prao vahelt. Positiivne Kangelane taganes juba, et ust hooga sisse lyya. Nails tõmbas selle kiirex hetkex pärani & olukorda lennult taibates muutis Kangelane jalahoobi viimasel hetkel hyppex, mis maandas ta otse Nailsi hõlstisabale.
Nailsil said Mussabi meenutavad sõnad otsa.
"Miller's, kurat," vabandas Positiivne Kangelane õige häbelikult. "Mingi kuradi keemia. Ma ei ole iialgi varem enne viieteistkümnendat . . ."
Seejärel sööstis ta poti poole & soristas uskumatult kaua. Nails sai hõlmad juba kokku korjatud, kui Positiivne Kangelane lõpetas.
Positiivsele Kangelasele turban sobis, märkis Nails. Aga talle sobis yldse kõik, isegi pikk sorin & valge yrp.
Lahkudes põrnitses Positiivne Kangelane Nailsile pikalt otsa & tahtis midagi öelda, aga Nails pani näpu huultele & sisistas. Mees pani samuti näpu huultele, noogutas & kadus.
Nails proovis aru saada, mis seal all ennist rebenes.
Uxe tagant kostis mõuramist. Nails jättis ytlemata & piilus prao vahelt. Ylikonnas mees vehkis mõnda aega ärritatult kohvrikesega, aga leppis teise tualettruumiga, kust viimax väljus tyse tädi rohketes roosades satsides.
Boeing 747 võttis kõrgust. Galuboi vagon bezhit-katshajetsa, skorõi pojezd nabirajet hod, laulis lapsepõlvehääl Nailsi peas.
Uxe tagant kostis äärmiselt ebakõlalist ininat. Nails jättis ytlemata & piilus prao vahelt. Seal oli neli, neliteist & nelikymmend korda neetud Mussab ise. Nails lõi uxe lahti, haaras Mussabil rinnust & tõmbas ta sisse.
Kuna Mussab polnud täna Prohvetist keelatud jooki pruukinud, oli ta alguses päris kidakeelne. Aga tema peale ei sisistanud Nails näpuga huultel, teda raputas Nails poti kohal & kysis: "Et siis kuda see cheat täpselt on?"
"Ik-ik-ik . . ." alustas Mussab, pääses Nailsi pigistusest, vajus potile & kuulutas rõõmsal sosinal: "Ilgelt lihtne! Meie Al-Quwalda häkkerid võtsid lähtekoodist välja, et kui sa nende kahe torni vahelt lennukiga läbi lendad, saad sa Hindamatu Salarelva ja extra elu!"
"& me piame selle pärast tingimata Boeingu kaaperdama vä?" kysis Nails, kulm kortsus.
"Jah," tunnistas Mussab natuke norgu vajudes. "Paps ei anna mulle enam Piperitki pärast seda, kui ma ta tutika mersu tema lemmikkaameli otsa rusudex sõitsin . . ."
"Issanda kakk," oigas Nails.
"Allah on suur!" röögatas Mussab & jätkas siis endisel toonil: "Mina polnud syydi, syydi oli see Prohvetist keelatud jook . . ."
Nails raputas teda veel poti kohal, kuni ta enam ei proovinud selgitada. Siis kleepis Nails natuke aega valehabet tagasi & Mussab aitas tal turbanit jälle enamvähem otsex seada. Kui mõlemad nägid taas välja nagu korralikud Saudi Araabia kodanikud, kookis Mussab kuskilt oma yrbi alt plasku, võttis sealt punnsuutäie & ulatas selle Nailsile.
Nails kulistas plasku hingetõmbega tilgatumax, põrnitses siis plaskusuust sisse, tõmbas ninaga, märkis: "Sa võtsid selle otse kytusepaagist vä?", heitis veelkord pilgu peeglisse & seadis endaga rahule jäädes sammud minekule.

Võttegrupp värises koidueelse Manhattani varasygiseses tuules.
"Nad ei julge," arvas helioperaator.
"Julgevad ikka kyll," väitis pyrotehnik, kelle nägu katsid risti-rästi mehised armid.
"Isegi kui ei julge, kus nad pääsevad?" oli rezhissöör endaga rahul. Tal oli õnnestunud poeg selle võtte ajax ema juurde saata – muidu olex poiss kindlasti nõudnud, et nimelt tema peab lennukit juhtima.

Nails näperdas taskus Victorinoxi, tegi sekundi murdosa jooxul otsuse, et tema kyyned on selle lahtikangutamisex talle liiga armsad, & võttis suuna piloodikabiini poole. Lennuk loperdas läbi õhuaugu. Nailsi sisikond õõtsatas.
Nailsi teele jäänud stjuuardess tuikus tema pilgu raskuse all tahapoole. Ux oli lahti. Nähtamatuseni kyyndiva nõtkusega lipsas Nails sisse, surus kyyned esimese piloodi põske. Teine piloot, kiilavõitu mehike, kelle näojoontes mingi aimamatu omadus meenutas Lockrotti, jooxis ise välja, esimese piloodiga pidi naine natuke kähmlema, enne kui põhjalikult kriimustatud mees reisijatesalongi maandus.
Istmeridade vahel vehkis Mussab suure veripunase granaatõunaga & karjus: "Mul on granaat! Mul on granaat!"
Nails ohkas, raputas pead & istus rooli. Lennuk oli juba ärkavate eeslinnade kohal.

Lockrot, Mussabi põuepudelist julgustust saanud, lohutas hella mehise embusega teist pilooti. Tollel ei tundunud selle vastu midagi olevat.
Positiivne Kangelane oli kasti Miller'si tualettruumi vedanud & pyydis saavutada täielikku vaimset & fyysilist yhtesulamist torustikuga.
Mussab pillas granaatõuna, komistas sellele peale & kukkus sylle tysedale tädile rohketes roosades satsides. Nails ei vähendanud laskudes kiirust, kuigi silme ees virvendas.
Roosa tädi minestas alles siis, kui Mussab ta täis oxendas. Ymberringi hakkasid reisijad kriiskama, nende seas piltilus blond noor nunn, särasilmse poisiryblikuga noor ema & tõusev pornostaar Titty Hots.
Lärmi peale tuli Positiivne Kangelane tualettruumist välja, yhes käes poolik Miller's. Ta kummardus Mussabi kohale, raputas teda & tiris ta vahekäiku. Voogava ryy voltide vahelt veeres välja põuepudel. Kangelane valas Miller'si suurema kahjutundeta roosades satsides tädile näkku, mispeale too teadvusele tuli & soiguma hakkas. Positiivne Kangelane kummardus Mussabi kohale, laxas teda mõlemale põsele, tõmbas yhe silmalau yles & lasi ruttu jälle langeda. Ta võttis pudenenud lapiku, kruvis lahti, nuusutas & kortsutas kulmu.
Lockrot oli väga häiritud, kui Positiivne Kangelane teda õlast raputas. "Mis kuradi metanool?" porises ta ja asus taas teist pilooti ilastama. Positiivne Kangelane saatis talle pika hukkamõistva pilgu, aga sai olukorra lootusetusest aru & sööstis piloodikabiini poole.
Nails, kylmad higipiisad otsaesisel, hoidis krampiskäsi kurssi, mille ta oli võtnud siis, kui pilt veel ees pysis. Enamvähem . . . otse . . .

Võttegrupp, kellel oli ainult hea meel, et Mussab ise oma viinad tõi, vahet ju polnud, kust, pidas hinge kinni.

Lennuk tabas torni täpselt hetkel, kui Positiivne Kangelane Nailsi käest rooli rabas.

"Jess, paps!" – "Kust sa, kuradi poisiraisk, siia said, kas sulle ei öeldud, et sa pead ema juures olema . . ."

Torni sydames, topeltseintega supersalajases ruumis, langes laest tykk krohvi klaviatuurile. Ekraanil lõi helendama kiirtega ymbritsetud kolmnurgas trooniv silm, mis kohe asendus kirjaga: BALLISTILISED RAKETID: TEINE FAAS KÄIVITATUD. YOU DO REALLY WANT TO EXIT THESE WINDOWS, DON'T YOU?

Värisevate kätega, silmade vilades, tõmbas operaator filmikasseti kaamerast välja & toppis jopehõlma varju. Siis heitis ta ymberringi ahastava pilgu & spurtis tagahoovide labyrinti, kannul verejanuliselt klähviv kari CNNi, Fox Newsi & BBC esindajaid.

Nails nägi jälle. Ta nägi valgust, kaugel ees, tunneli lõpus – & siis oli valgus lähedal, see valgus tuli yhe suure värava tagant. Tema ymber kõndis selle valguse poole trobikond tumedaid kujusid, kelle seas ta tundis ära Positiivse Kangelase & Lockroti.

Teist torni tabas teine lennuk. Stsenarist kirus plagiaatoreid, nii et maa must.

CNN sai operaatori kätte.

Peetrus vangutas pead. "Teid ei ole minu raamatus kirjas," ytles ta tähtsal ilmel võtmekimpu kõlistades.
Nails yritas temast läbi trygida, aga Positiivne Kangelane sikutas ta tagasi, näol ehmunud ilme. Lockrot pistis sõrme suhu.
Peetrus pistis samuti sõrme suhu & imes seda natuke, lõi aga siis näost särama & hakkas karjuma: "Sygavikust hyyan ma sinu poole, oh Issand!"
Hyytu lasi ennast oodata. Tema ilmumist nähes pistis Lockrot suhu terve rusika, Positiivne Kangelane võttis valvel & isegi Nails astus pool sammukest tagasi.
Läbi ilmaruumi kostis kume hääl: "Kõtt, teie!"
Valgus kaugenes & nad langesid läbi pimeduse . . . siis oli nende ymber troopiline mets & keegi pärdik tegi neile parajasti puu otsast pähe.

NAILS – ST. PETER DON'T YOU CALL ME – LÕPP

No comments:

Post a Comment